THURSDAY, APRIL 21, 2022

9:00 AM PT
21 APRIL4 HRS 15 MINSREGULATORY PURCHASE REQUIREDVIRTUAL ONLY

Find out what’s next for the industry: Attend the CHFA Regulatory Forum

Our CHFA Regulatory Forum is going virtual and will be available for streaming April 21, 2022, from 9 AM – 1:15 PM PT (12 PM – 4:15 PM ET).

Sponsored by:
sponsor of session
 VIEW DETAILS  ADD TO CALENDAR

FRIDAY, APRIL 22

8:00 AM PT
22 APRIL 2 HRS ROOM 201

Women in Naturals Breakfast

Co-hosted by:
Sponsored by:
9:00 AM PT
10:00 AM PT
22 APRIL15 MINS

Networking Break - Sponsored by Left Coast Naturals

10:15 AM PT
11:30 AM PT
22 APRIL2 HRSROOM 205

Left Coast Naturals Bike Ride

12:00 PM PT
1:00 PM PT
22 APRIL15 MINS

Brand School Break - Sponsored by Herbaland Naturals Inc.

1:15 PM PT
2:00 PM PT
22 APRIL15 MINS

Brand School Break - Sponsored by Flora Manufacturing and Distributing Ltd.

2:15 PM PT
3:00 PM PT
22 APRIL30 MINS

Networking Break - Sponsored by Prana

22 APRIL15 MINS

Brand School Break - Sponsored by Left Coast Naturals

3:15 PM PT
3:30 PM PT
5:00 PM PT
6:15 PM PT
22 APRIL1 HR 15 MINS CHFA MEMBERS ONLYROOM 211

Members Welcome Reception

conference speaker
 ADD TO CALENDAR

SATURDAY, APRIL 23

8:30 AM PT
3:30 PM PT
5:00 PM PT
23 APRIL2 HRSBALLROOM A

CHFA Industry Achievement Awards

 VIEW DETAILS  ADD TO CALENDAR